LIKE, SHARE, FOLLOW & WIN!

Volg ons op sociaal media en blijf op de hoogte van onze specials en maak kans op leuke prijzen.

Tel: +31 (0)183 622136

✓ Gratis verzending vanaf € 50,-

✓ Veilig betalen met Ideal

✓ Versheid gegarandeerd

  • winkelmandje is leeg
GORCUMS BAKKIE / Over ons

Iedereen drinkt koffie maar wij drinken een Gorcums bakkie!

Een bakje koffie is niet weg te denken uit onze bestaan. Miljoenen mensen over heel de wereld drinken het dagelijks. We worden er mee wakker of sluiten onze avond er mee af.  Thuis, op kantoor, recreatief of onderweg, we maken graag even tijd voor een bakje koffie. Het geeft ons net dat extra boost die we nodig hebben om de dag door te komen of maakt gezellige momenten net iets gezelliger. Koffie is een wondermiddel waar we best vaker van mogen genieten!

Eerlijke koffie tegen vriendelijke prijzen!

Onze bonen worden zorgvuldig ingekocht met veel aandacht voor verantwoorde en duurzame aanbouw in koffieproducerende landen. Ze voldoen aan alle kwaliteit normen die nodig zijn om een zuiver bakje koffie te kunnen schenken. Letterlijk en figuurlijk! Ze zijn lekker, vers en betaalbaar. Wat dat betreft zijn wij niet meer of minder dan andere aanbieders van koffiebonen.

[edgtf_blockquote text=”Mensen bij elkaar brengen om Gorinchem mooier, socialer, leuker en veiliger te maken” width=”100″]

Wat ons wel bijzonder maakt is dat wij een lokale belang voorop stellen. Het idee voor een “Gorcums bakkie” is ontstaan uit de wens om een stadskoffie te ontwikkelen die niet alleen vers, lekker en eerlijk is, maar vooral ook mensen tot elkaar brengt en beweegt tot dialoog.

Hoe gaaf is het om bij te dragen aan een leuke leefomgeving terwijl je geniet van je favoriete koffiedrankje?.. Dachten wij dus ook! Wij vinden dat koffie meer moet betekenen dan alleen een bron van inkomsten voor handelaren. Door een Gorcums bakkie te drinken ondersteun je samen met ons verschillende buurt initiatieven die zich inzetten voor een leuker en veiliger Gorinchem.

Werk je aan een buurtproject, weet je er een of heb je een idee? Of heb je andere vragen? Wij zijn altijd opzoek naar lokale projecten die onze doel delen. Neem contact op met ons zodat we een Gorcums bakkie kunnen doen!

[edgtf_icon icon_pack=”ico_moon” ico_moon=”icomoon-icon-instagram” size=”edgtf-icon-tiny” custom_size=”17″ type=”normal” icon_animation=”” link=”https://instagram.com/” target=”_blank” hover_icon_color=”#af183e” margin=”0px 22px 0px 0px” icon_color=”#757575″][edgtf_icon icon_pack=”ico_moon” ico_moon=”icomoon-icon-facebook” size=”edgtf-icon-tiny” custom_size=”17″ type=”normal” icon_animation=”” link=”https://www.facebook.com/” target=”_blank” hover_icon_color=”#af183e” margin=”0px 22px 0px 0px” icon_color=”#757575″]